При положение, че на 7 декември бившият световен шампион Антъни Джошуа

...
При положение, че на 7 декември бившият световен шампион Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Кобрата излиза на ринга срещу Антъни Джошуа

При състояние, че на 7 декември някогашният международен първенец Антъни Джошуа си върне купите против Анди Руис-младши, той съвсем несъмнено ще избере да отбрани пояса на IBF против Кубрат Пулев. Това разкри мениджърът на британеца – Еди Хърн, пред boxingscene.com.

Само преди ден промоутърът на британеца не спираше да приказва за възможен дуел на възпитаника си за отбрана на пояса на WBO против Олександър Усик.

Сега обаче очевидно е размислил и си заплю Кобрата, откакто украинецът дебютира с победа при най-тежките, отказвайки в седмия рунд противника си Чаз Уидърспун в централния дуел на огромната церемония вечер в Чикаго.

Победителят от реванша в Саудитска Арабия ще би трябвало да избира дали да прави отбрана против Пулев за купата на IBF или против другия наложителен кандидат, само че на WBO –Усик. " Пулев ще би трябвало да се бие с спечелилия от Джошуа - Руис “, стартира промоутърът.

" Интересното е, че има и различен кандидат №1 – Усик. Хората към този момент се питат: „ Кой ще изберете? “. И на подложен въпрос по този метод си мисля, че ще предпочетем Пулев “, съобщи Хърн. На 9 ноември във Фресно, Калфирония Кобрата ще пази статута си на наложителен кандидат против Райдъл Букър.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР